Ik leid je op tot een professionele nagelsyliste! Bij vragen bel naar +31 (0) 1146 30298 info@eleganzahulst.nl

Over ons

Eleganza Fashion is meer dan alleen maar mode… Ken je dat gevoel dat je voor iedere gelegenheid wel iets nieuws wil aantrekken? Wel dat gevoel heb ik ook. Ik kan nooit genoeg kleren, schoenen en accessoires in huis hebben… Omdat ik al jaren een nagelstudio uitbaat kwam ik op het idee om er ook kleren bij te gaan verkopen.

Het idee was geboren… een totaal concept van Beauty, Nails & Fashion. Als vrouw ben je een kameleon en je garderobe moet even flexibel zijn als je vele rollen. Daarvoor ben ik op zoek gegaan naar betaalbare mode. De shop is een plek waar al mijn passies samenkomen. Stuk voor stuk kies ik elke musthave met veel liefde uit.

Ik probeer regelmatig nieuwe jurken en rokken, vesten en cardigans, t-shirts en blouses uit te zoeken. Dameskleding is even veelzijdig als jouw persoonlijkheid. En dat weet ik maar al te goed!

Welke outfit draag jij vandaag: casual-zakelijk voor op het werk, cosy-comfortabel voor thuis op de bank, pittig-sportief voor met de kids of all dressed up voor een avondje uit?

Heb je een vraag? Stuur mij een mailtje met je vraag en ik zal je zo spoedig mogelijk antwoorden.

Veel shopfun!

xoxo

Sofie