Ik leid je op tot een professionele nagelsyliste! Bij vragen bel naar +31 (0) 1146 30298 info@eleganzahulst.nl

Ruilen & retourneren

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Wij doen er alles aan om je bestelling naar tevredenheid uit te voeren. Voldoet een item niet helemaal aan je verwachtingen? Jammer, maar dat kan gebeuren. Bij EleganzaFashion heb je 8 dagen de tijd om jouw bestelling te retourneren. Deze periode gaat in op de dag nadat het pakketje door jou of namens jou in ontvangst is genomen. Je retourzending dient binnen deze 8 dagen door ons retour te zijn ontvangen.

Retourneren is eenvoudig. Stuur de items inclusief het ingevulde retourformulier naar onderstaand adres:

EleganzaFashion
Frans van Waesberghestraat 16
4561 AD Hulst
Nederland

Nadat wij jouw retourzending in goede orde hebben ontvangen word deze binnen 14 dagen door onze administratie verwerkt. LET OP! SALE artikelen, accessoires en schoenen kunnen niet geruild of retour worden verzonden.

EleganzaFashion neemt alleen retourzendingen in behandeling indien deze voldoen aan onze voorwaarden. Het artikel dient in originele staat inclusief alle labels & tags in originele verpakking te worden geretourneerd. Beschadigde en/of gebruikte artikelen worden geweigerd.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Retourzendingen die niet identificeerbaar zijn worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

Betaald met een tegoedcode, cadeaubon of Fashioncheque? Je ontvangt geen geld retour maar een tegoedcode.

Wanneer je een item koopt welke later in de sale komt, dan kunnen wij de korting helaas niet met terugwerkende kracht verrekenen.

Belangrijke voorwaarden retourneren

Zowel de kosten als het risico van retour zending zijn voor eigen rekening. Stuur de artikelen welke je wenst te retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig verwerkt kan worden.

  • De retourzending dient binnen 8 dagen na ontvangst door ons retour te zijn ontvangen.
  • Wij nemen retourzending alleen in behandeling als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte artikelen worden geweigerd en teruggestuurd.
  • Sieraden mogen vanwege hygiëne niet geretourneerd worden.
  • De retourzending dient voldoende gefrankeerd aan ons geretourneerd te worden.
  • Niet-identificeerbare retourzendingen worden zo mogelijk teruggestuurd naar de afzender.
  • Zonder track en trace code kan/wordt er geen onderzoek gestart naar een vermist pakketje.
Kan ik mijn bestelling ruilen?

Nee, het is helaas niet mogelijk om een artikel te ruilen. Wil je een andere kleur of maat dan kan je een nieuwe bestelling plaatsen.

Krijg ik het volledige bedrag retour gestort?

Nadat wij jouw retourzending in goede orde hebben ontvangen word deze binnen 8 dagen door onze administratie verwerkt. Voor het retourneren van SALE artikelen geldt dat je hier ten alle tijden een tegoedcode voor ontvangt, met uitzondering van de verzendkosten. Deze tegoedcode is te besteden in onze webshop en heeft geen verloopdatum.

Let op! De retourkosten zijn ten alle tijden voor eigen rekening, deze worden niet door ons vergoed.

Betaald met een tegoedcode, cadeaubon of Fashioncheque? Je ontvangt geen geld retour maar een tegoedcode.

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet klopt?

Het kan helaas een keer gebeuren dat de bestelling die je hebt ontvangen niet klopt of incompleet is. Controleer daarom altijd direct na ontvangst of jouw bestelling juist is. Mocht de bestelling niet kloppen neem dan direct contact op met onze klantenservice via info@eleganzafashion.eu. Wij zullen er dan voor zorgen dat wij onze fout zo spoedig mogelijk herstellen.

Wat moet ik doen als ik een kapot item heb ontvangen?

Ondanks dat wij alle items altijd goed controleren op gebreken, kan het helaas een keer voorkomen dat je toch een item ontvangt dat kapot is. Controleer daarom altijd direct na ontvangst van jouw bestelling of een item geen gebrek bevat. Mocht het zo zijn dat je toch een kapot item hebt ontvangen, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice via info@eleganzafashion.eu. Wij zullen er dan voor zorgen dat er spoedig een gepaste oplossing komt.